Zo spelen wij*

Als onze kindjes thuis komen van school, is alle kleding - uitgezonderd ondergoed - uittrekken meestal het eerste wat ze doen. Om daarna de verkleedkoffer in te duiken en een outfit uit te kiezen. Tijdens de vakantie begint dat verkleden al van 's morgens vroeg. Geen idee waarom ik eigenlijk nog andere kledij maak voor hen. Kleine Felix doet maar al te graag mee, rarara wat is zijn lievelingsoutfit? Het Angelina-kleedje, de Kaatjes-kleedjes en de piratenbroek. Het blauwe prinsessenkleed maakte ik afgelopen kerst voor Kato, maar bleef ongeblogd. De maillot en het tule rokje zijn erfenissen van het nichtje.

* Zo spelen wij is een initatief van Villa Speelmama. Bij haar vind je meer info en de andere deelnemers. 

Een reactie is altijd fijn!

5 opmerkingen:

 1. Zo tof, zeg! Zoveel leuke verkleedkleren!! Dat doen ze hier ook heel graag, zich verkleden. En wat is Felix groot geworden, echt een mooi en knap peutertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar. Het verhaal en de jongen in een roze kleedje maakten wij hier ook mee. Nu zijn onze kids een beetje uit deze fase gegroeid. Maar overmorgen vertrekken ze op kamp en daar gaan 3 keer 2 outfits mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo herkenbaar! Wij hadden hier jaren geleden ook een jongen met een roze kleedje lopen. Nu zijn onze kids een beetje het verkleden ontgroeid, hoewel overmorgen vertrekken ze op kamp met elk 2 outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier juist hetzelfde... in de verkleedkoffer ligt dan ook soms vuile was van de kleinste ha ja want het ene eruit dus iets anders erin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk, hier vinden ze het ook leuk om zich te verkleden. Ik zal dus dringend eens moeten bekijken of ik dat ook al kan, zelf verkleedkleren maken

  BeantwoordenVerwijderen