Glittergirls

Twee van Kato's besties, Mette en Anouk, werden 7 jaar. Ondertussen is het al traditie dat ik voor hen iets maak. Het recept van vorig jaar was een succesnummer volgens de respectievelijke moeders, dus deden we hetzelfde maar dan anders. Twee basist-shirts, petrolblauw voor Anouk en koningsblauw voor Mette, versierd met flex en glitterfolie. Patroon t-shirt: Ruler uit Ottobre 4/2013Een reactie is altijd fijn!

10 opmerkingen:

 1. Nog steeds super onder de indruk van jouw flocks! Had jij nou een pers, of deed jij het alleen met strijkijzer, gaan ze nooit een beetje los bij jou? Aan het experimenteren met logo zie ik, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je ;-) Ik gebruik gewoon mijn strijkijzer. In het begin loste het wel eens, maar dan kan je eenvoudig gewoon terug vaststrijken. Eens je het wat in de vingers hebt, weet je wel wanneer het goed vast hangt. En het logo is nu definitief ;-)

   Verwijderen
 2. Mooi! Vooral de petrol vind ik om van te smullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook, de bedoeling was om ze er allebei uit te maken maar ik misrekende me een beetje gezien de veel grotere maatjes dan wat ik voor Kato maak...

   Verwijderen
 3. Heel leuk, met de namen achterin als extra detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook al prachtexemplaartjes! En wat een productie!

  BeantwoordenVerwijderen